Reviews

Dit vinden onze klanten van Mama’s Koelkast.

Natuurlijk zijn we ook erg blij als jij jouw ervaring met ons wilt delen en een review voor ons wilt schrijven!

 

Reviews Gemiddelde beoordeling: ★★★★★ 4.8 based on 28 reviews
5 1

Geweldig

★★★★☆
4 5 1
Geweldige service en erg betrokken en aardig!

Geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk eten en ontzettend vriendelijk mensen!! Genoten! Dank!!

Goed gegeten

★★★☆☆
3 5 1
Lekker gegeten en goeie service! Was top

Top avond

★★★★★
5 5 1
Hele lieve mama’s, leuke sfeer en lekker eten! Toppers

Top avond!!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk eten en super goed verzorgd!!

Groot succes

★★★★★
5 5 1
De mama's hebben een hele grote bijdrage gehad aan een top avond! Het eten was heerlijk en de mama's waren ontzettend betrokken en behulpzaam!

Was top

★★★★★
5 5 1
Alles was perfect geregeld; aanrader!

Wat een avond!

★★★★★
5 5 1
Super geregeld en onwijs lekker eten! Een echte aanrader voor een top avond. Mama’s bedankt!

Heerlijk!

★★★★★
5 5 1
Echt super lekker en een enorme keuze uit verschillende keukens! Kortom aanrader!

Top avond!

★★★★★
5 5 1
De mama's hebben niet alleen onwijs lekker gekookt, ook waren zij op een erg leuke manier betrokken bij het evenement. Ook het contact verliep vlekkeloos en zij hebben ons onwijs goed geholpen met het in elkaar zetten van een menu, dat overigens bij iedereen in de smaak viel. Super leuk concept en echt een aanrader!

Heel betrokken!

★★★★☆
4 5 1
Geweldig gekookt voor veel man! Waren erg betrokken en werkten goed mee waar nodig

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Vandaag werd de lunch op het werk verzorgd door jullie, in Utrecht. Wat was het heerlijk en vooral de passie die erin zit. En zo mooi hoe jij je verhaal vertelde. Ik heb echt genoten. Heel erg bedankt.. jullie zijn echt een aanrader.

Mama's Lunch 🙂

★★★★★
5 5 1
Heerlijk VEGAN gegeten van de gerechten van mama Safa. Samen met mama Aaliyah was het top verzorgd! Echte aanrader..

Overheerlijk gegeten in Amersfoort!

★★★★★
5 5 1
Dit is pas lekker eten, overheerlijk Surinaams gegeten op werk. Jullie moeten vaker langskomen! Top dit!

Heerlijk eten en super service

★★★★★
5 5 1
Prima en snel contact met Mama's Koelkast. Enthousiaste cateraar met interesse voor de te cateren groep en een meedenker. Drie dagen, drie verschillende keukens die duidelijk met liefde waren bereid. Het eten werd op een leuke manier gepresenteerd. Gezonde maaltijden om goed mee het toneel op te gaan. Bedankt mama's! Een aanrader!

Met liefde & passie klaargemaakt

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastisch concept is Mama's Koelkast! Met zorg, aandacht, liefde en passie wordt er voor je gekookt en dat proef je. Voor ons feest heeft Aaliyah heerlijke Marrokaanse gerechten voor onze gasten bereid. Jong en oud; iedereen vond het heerijk. Naast het super lekkere eten is ook de uitserveer-service fantastisch. Het voelt erg luxe, maar het neemt veel geregel en stress weg. Zo hadden wij zelf alle aandacht voor onze gasten en die aandacht kregen ze ook nog eens van Aaliyah bij het ontvangen van hun maaltijd. Een echte win-win situatie. Bij een volgende gelegenheid zullen we Mama's Koelkast zeker weer benaderen en we bevelen Mama's Koelkast aan al onze vrienden en kennissen aan.

Heerlijk en gevarieerd

★★★★★
5 5 1
Bijzondere dames die even bijzondere maaltijden/hapjes maken. Vandaag kennis gemaakt met deze dames bij Stater in Amersfoort. Echt top!

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
Na afloop van een bijeenkomst stond deze fantastische 'mama' klaar om alle aanwezigen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Met veel enthousiasme en trots werd het eten op de borden geschept. En het smaakte voortreffelijk:) Een dikke 10 voor het geheel!

Mama's in Amstelveen

★★★★★
5 5 1
Een paar weken geleden waren jullie in het raadhuis van Amstelveen. We hebben enorm genoten van de wrap couscous!! Soukrane!

Smerig lekker

★★★★★
5 5 1
Bij Human Connection 20 jaren jong, kennis gemaakt met de mama's. Naast het smerig lekkere eten, waren de mama's ook uitermate vriendelijk en behulpzaam en verzorgde zij de catering uitstekend.

★★★★★
5 5 1
Super lekker en gevarieerd eten!

Leuke sfeer en heerlijk eten!

★★★★★
5 5 1
Wat zijn jullie een enthousiaste mama's! Jullie kunnen heerlijk koken en hebben ons bedrijfsfeest tot een succes gemaakt, echt een aanrader voor iedereen!

★★★★★
5 5 1
Super, heerlijk eten met fantastisch kokende ladies authentiek uit hun land! Aanrader. Eet en geniet!

Super lekker!

★★★★★
5 5 1
echt super dit.

Ontzettend lekker eten!

★★★★★
5 5 1
Heb al van een aantal gerechten mogen genieten en ik ben erg enthousiast! Erg leuk en lekker om maaltijden van over de hele wereld te proeven!

Heerlijk authentieke soulfood!!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk authentieke soulfood!! Geweldig concept en een absolute aanrader als je op zoek bent naar een originele cateraar! Je diner wordt een echte beleving voor je gasten en je smaakpappillen! 🙂 #nomnomnom

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Geweldig eten, lieve mensen en mooie verhalen.

Excellent!

★★★★★
5 5 1
Hi Mama's Koelkast, The event went very well and our audience gobbled up Mama Lilly's bites! Thanks so much to you and Lilly for providing delicious and lovely-looking food (including for the vegans!). We would be keeping Mama's Koelkast in mind for future events that we organize at Bocca. Thanks again and continued good wishes to you and all the mamas!

Schrijf je eigen review

Naam
Titel
Rating
Review